CREW

press to zoom
Zang/Saxofoon - Priyanka
Zang/Saxofoon - Priyanka

Priyanka is geboren in Nederland en sinds haar 7de bezig met muziek. Ze kan saxofoon en dwarsfluit spelen en heeft ook een prachtige stem. Haar hobby’s zijn tennis, lezen en muziek maken. Muziek is een manier om haar creativiteit tot uiting te brengen. Het leuke aan de band Alegría vindt ze: ‘Samen vrolijke, Zuid-Amerikaanse muziek maken’.

press to zoom
Zang - Ilienne
Zang - Ilienne

Ilienne is afkomstig uit Curacao en van kleins af aan bezig met muziek. Ze is begonnen met het spelen van de quatro (gitaar) en piano. Daarna heeft ze het zingen ontdekt. Op school zong ze in diverse koren, later in diverse bandjes als zangeres en backing zangeres en in het gospelkoor All For One als sopraan. Haar hobby’s zijn koken, zingen en tuinieren. Muziek is een manier om je te ontspannen en Alegría is een en al gezelligheid. Het voelt als een vrijdagmiddagborrel met een cocktail erbij.

press to zoom
Zang - Jennifer
Zang - Jennifer

Jennifer is afkomstig uit Curaçao. Naast het tekenen en knutselen houdt ze ook van het meezingen met de radio. Ze is ongeveer 5 jaar bezig met muziek. Ze zingt als sopraan in het multicultureel gospelkoor all for one. Ze zingt sinds kort als achtergrondzangeres voor Alegría. Haar vriendin Ilienne was haar inspiratiebron. De sfeer bij Alegría is positief en we staan open om van elkaar te leren.

press to zoom
Gitaar - Radjen (bandleider)
Gitaar - Radjen (bandleider)

De uit Suriname afkomstige bandleider is sinds zijn 16de met muziek bezig. Hij speelt gitaar, tabla en percussie. In zijn vrije tijd is hij bezig met voetbal, fitness, muziek maken en tuinieren. Muziek is belangrijk voor hem want het zorgt voor ontspanning en het brengt verschillende culturen bij elkaar. Het leuke aan de band Alegría is het samenwerken met verschillende culturen en leeftijden. Daarnaast doe je nieuwe ideeën op om zo je eigen stijl te ontwikkelen.

press to zoom
Keyboard - Nishal
Keyboard - Nishal

Nishal is geboren in Nederland en sinds zijn 4de levensjaar bezig met muziek. Hij speelt drum, percussie, keyboard, bass en kan ook een partijtje zingen. Zijn hobby’s zijn: voetbal, fitness, gamen en natuurlijk muziek maken. Nishal zegt: ‘Muziek is een manier om mijn ei kwijt te kunnen en een uitlaatklep voor ideeën’.

press to zoom
Percussie - Purcy
Percussie - Purcy

De uit Curaçao afkomstige percussionist speelt al 35 jaar muziek. Zijn hobby’s zijn tuinieren, honden trainen en natuurlijk muziek spelen. Zijn eerste band was ‘rayos del sol’in 1982! Daarna heeft hij in diverse reggae bands gespeeld. Muziek is voor Purcy ontspanning en plezier. Het is een deel van zijn cultuur en door muziek blijven herinneringen bestaan. De naam Alegría zegt het eigenlijk al: ‘vrolijkheid, gezelligheid en samen muziek maken’.

press to zoom
press to zoom